DANMARK
 
Forside
Stell pladser
Danmark
Billeder fra Danmark
 

BORNHOLM
Det er for camper ubegribeligt, at en erhvervsorganisation - som Campingrådet jo er - bliver ved med at føre en hetz mod alle, der tilbyder parkering til autocampere.

Camper-parkering.dk arbejder for et autocampervenligt Danmark!. Nu mere end 500 pladser i Danmark En stor samling af forskellige typer autocamperpladser i Danmark.Her finder du pladser på havne, bynære P-pladser i gåafstand til centrum, pladser på landsteder, ved seværdigheder, ude i naturen på naturpladser, hos private firmaer, hos kroer og hoteller, ved cafeterier, idrætscentre samt ved Bed & Breakfast m.m.

En bruger af en autocamper er kort og godt, ofte en autocamper turist

camper-pakering.dk Efter vores bedste overbevisning, er "janteloven"ikke afskaffet i Danmark og bliver det nok heller ikke lige med det samme. I Danmark er man ikke velkommen alle steder med sin camper.

Dansk camping råd ser helst at vi overnatter på campingpladser og mange kommuner følger deres råd med forbud skilte, men nu er det jo således at vi autocamper ikke camperer men parkerer med vores vogne, der hvor vi nu syntes det passer bedst ind i vores planer.Vi er ganske alm. turister som gerne vil bidrage til den lokale handel i byerne og derved ligger lidt penge i den pågældne kommune kasse. Det er vel ikke så ringe enda.

Vi anbefaler at støtte op om Camper-parkering.dk som arbejder for et autocampervenlig Danmark.